Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, va fi si anul acesta una de senzatie, cu recorduri doborate an de an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita numarului tot mai mare al magazinelor online care ofera cele mai tari promotii.

Vinerea Neagra sau asa cum deja toata lumea stie drept Black Friday este un termen colocvial pentru vinerea urmatoare Zilei Recunostintei din Statele Unite.

Multe magazine ofera vanzari foarte promovate in Vinerea Neagra si se deschid foarte devreme sau cu ceva timp inainte de Ziua Recunostintei. Black Friday a fost in mod obisnuit cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului din Statele Unite din cel putin 2005.

Stam cu ochii pe Shopimeo pentru piese de mobilier, canapele, paturi, scaune, corpuri de iluminat si orice decoratiune pentru casa ta. Cele mai mari reduceri pentru imbracaminte si incaltamine pe Fashiondays si Answear fie ca este vorba de rochii, pantaloni, geci de iarna sau ultimele modele de pantofi, carti si cosmetice de la Elefant etc.

Cand incepe Black Friday 2021?

In mod normal in Statele unite va fi pe 26 noiembrie, dar ca in trecut ne asteptam ca Emag sa tina Black Friday cu o saptamana inainte, adica pe 19 noiembrie 2021.

Majoritatea magazinelor online vor incepe mai devreme reducerile de black friday intre 10-12 noiembrie asa ca urmareste cele mai bune pe site-ul nostru: Feminity.ro unde vom actualiza ofertele magazinelor online.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cand incepe Black Friday 2021?

  1. In concluzie, consider ca acest articol este foarte util si ar trebui citit de cat mai multe femei. Recomand cu caldura tuturor sa il parcurga si sa ia in considerare sfaturile oferite pentru a-si imbunatati starea de sanatate.

  2. Sunt impresionata de profunzimea subiectului abordat in articol si de atentia acordata detaliilor. Consider ca este important ca femeile sa fie bine informate despre aceste aspecte legate de sanatate.

  3. Am apreciat modul in care autorul a structurat informatiile, facandu-le usor de inteles si accesibile. De asemenea, mi-a placut ca au fost incluse si recomandari practice pentru mentinerea sanatatii feminine.

  4. Articolul este foarte interesant si relevant pentru mine, deoarece abordeaza un subiect important legat de sanatatea femeilor. Sunt de acord cu afirmatiile facute in articol si consider ca informatiile prezentate sunt utile pentru toate femeile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *