Fotoliile suspendate sunt apreciate pentru acea mișcare de legănare foarte relaxantă pe care o aduc în casa ta.

Cu sigurață, îți vei aduce aminte atunci când stai pe un astfel de fotoliu de perioada în care îți plăcea să te dai în leagăn.

Fotoliile suspendate sunt leagăne de grădină care combină confortul unui hamac și practicitatea unui scaun. O astfel de piesă te va ajuta să te relaxezi, atunci când alegi modelul corect.

Din ce material poate fi confecționat fotoliul tău?

Un fotoliu suspendat poate fi realizat din mai multe tipuri de materiale. Spătarul poate fi făcut din lemn, din bambus, din rășină sau la cele mai ieftine modele chiar din plastic.

Toate materialele au avantaje și dezavantaje și de aceea este bine să te documentezi înainte de a face o alegere. În plus, nu uita de confort, rezistență și ușurință de întreținere.

La fel ca și în cazul leagănelor suspendate, materialele se vor alege cu atenție, în special dacă știi că fotolul va sta foarte mult în aer liber.

Un fotoliu confecționat din materiale naturale așa cum sunt lemnul sau bambusul arată foarte bine și dă eleganță locului în care este montat, dar nu va face față intemperiilor și va trebui să îl protejezi de fiecare dată când ninge sau plouă. 

Ce greutate maximă poate suporta leagănul suspendat pe care îl cumperi?

Atunci când vorbim de leagăne suspendate este bine să stabilim de la început greutatea maximă pe care produsul ales o poate suporta și să testăm astfel încât să ne dăm seama dacă ne-am încadrat sau nu în greutatea maximă admisă.

Aceste informații sunt scrise pe cutia produsului, ceea ce înseamnă că nu va fi deloc greu să alegi unul. 

Citeste continuarea articolului aici.

Produse cu pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *