Decorarea zonei de luat masa a casei este o sarcina interesanta, dar poate fi adesea dificil sa gasesti modul potrivit de a face primii pasi.

O mare atentie trebuie acordata amenajarii acestui spatiu.

Nu uita ca aici se mananca, se petrece timpul de relaxare si este locul ideal pentru a gazdui oaspetii.

Prin urmare, este esential sa ai grija de fiecare detaliu.

Livingul este probabil una dintre cele mai utilizate incaperi din casa; este folosita zilnic si poate fi folosita atat pentru relaxare, cat si pentru a servi masa.

Daca ceea ce cauti cu adevarat este sa aplici un decor elegant in acest loc din casa pe care sa il poti arata oaspetilor tai, iata cateva sfaturi despre cum sa decorezi zona de dining, cu investii minime, dar cu rezultate exceptionale.

Alege cu atentie masa si scaunele

O masa spatioasa va oferi confortul necesar tuturor, asa ca trebuie sa ai in vedere numarul mesenilor, dar si spatiul de care dispui.

Daca nu ai una, achizitioneaza o masa extensibila, astfel incat sa o poti strange ulterior, si cateva scaune pliabile, pe care sa le poti depozita cu usurinta.

Vei vedea ca modelele moderne de scaune pliabile sunt elegante si deosebite si se vor integra foarte bine in peisajul casei tale.

Pe acestea le vei putea decora cu huse elegante, daca vrei ca masa ta sa fie amenajata intr-o anumita tematica.

Amplaseaza o canapea in zona adiacenta mesei

Daca masa nu are in mod special un caracter formal si vrei sa le oferi prietenilor libertatea de a se simti in largul lor, ofera-le un spatiu in care sa se simta ca acasa.

O canapea confortabila sau un coltar fix reprezinta alegeri foarte bune, deoarece acestea te imbie sa te asezi si sa te relaxezi.

Aceasta relaxare se rasfrange si asupra deschiderii pe care o ai fata de celelalte persoane, discutiile devenind mai lipsite de formalitate, exact cum ar trebui sa se intample intre prieteni.

Alege o canapea din piele sau din material textil, suficient de incapatoare, pe care sa o amplasezi astfel incat, din orice punct al camerei, sa ai vizibilitate spre musafiri.

Citeste continuarea aici: Amplasarea si decorarea unei zone de dining